Diensten

AccountView is verkrijgbaar in 3 verschillende versie’s te weten AccountView Solo, AccountView Team en AccountView Business. AccountView DOS ondersteunen wij uiteraard ook nog altijd voor klanten die hier naar tevredenheid mee werken.

AccountView Solo is de uitvoering voor kleinere bedrijven, starters en klanten van accountants- en administratiekantoren. Het pakket is bijzonder geschikt voor gebruikers die wel graag willen weten hoe de bedrijfsvoering er financieel voor staat, maar relatief weinig kennis hebben van boekhouden.

Wat kan ik ermee?
AccountView Solo is het financiële basispakket van AccountView voor de eenvoudige administratie. Met AccountView Solo kunt u tot vijf verschillende administraties voeren met debiteuren, crediteuren, grootboek en dagboeken. Uiteraard kunt u hiermee eenvoudig de BTW-aangifte verzorgen en bent u geheel vrij in het toevoegen of aanpassen van uw grootboekrekeningen, debiteuren, crediteuren en dagboeken. Er is geen enkele hoeveelheidsbeperking. Ook de belangrijkste AccountView-eigenschappen vindt u in AccountView Solo terug, zoals directe verwerking, AutoCodering® en het kunnen corrigeren zonder tegenboeken.

Kenmerken:
Goede prijs/prestatie verhouding
Compleet boekhoudpakket met grootboek en subadministraties debiteuren en crediteuren
Maximaal 5 administraties
Geschikt voor één gebruiker
Zonder verlies van gegevens overstappen naar AccountView Team
Prijzen
Vanaf EUR 695,- exclusief 18% jaarlijks onderhoud, minimum is EUR 192,-

Door op de link hieronder te klikken kunt u een bestelformulier en prijslijst downloaden voor AccountView Solo.

AccountView Solo bestelformulier in PDF formaat

AccountView Team is gericht op (snel)groeiende ondernemingen die de boekhouding niet als noodzakelijk kwaad zien, maar als tool voor managementrapportage.

Wat kan ik ermee?
Met AccountView Team kunt u een onbeperkt aantal administraties, debiteuren, crediteuren, grootboekrekeningen en dagboeken aanmaken. AccountView Team wordt standaard geleverd als netwerkuitvoering voor twee gelijktijdige gebruikers. In AccountView Team kunt u werken met kostenplaatsen en vreemde valuta en kunt u, naast de meegeleverde standaardrapporten, zelf een onbeperkt aantal financiële verslagen definiëren.
AccountView Team kenmerkt zich ook door de snelle en uiterst krachtige selectiemogelijkheden. Op basis van gemaakte selecties kunt u rapporten afdrukken, exporteren naar andere applicaties of merge-bestanden maken voor samenvoegtoepassingen. AccountView Team kunt u rechtstreeks koppelen aan alle producten van Microsoft Office.

Kenmerken:
Alle voordelen van AccountView Solo
Standaard 2 gebruikers die gelijktijdig in AccountView kunnen werken
Onbeperkt aantal administraties
Uitbreidbaar tot maximaal 5 gebruikers die gelijktijdig in AccountView kunnen werken
Standaard voorzien van kostenplaatsen, vreemde valuta, wachtwoordbeveiliging en vrije verslagen
Alle informatie direct opvraagbaar in Microsoft Word, Excel en WordPerfect
Uitbreidbaar met vrijwel alle modules van AccountView, zoals voorraadadministratie, uren en declaraties en projectadministratie
Zonder verlies van gegevens overstappen naar AccountView Business

Prijzen
Vanaf EUR 1.870,- exclusief 23,74% jaarlijks onderhoud

Door op de link hieronder te klikken kunt u een bestelformulier en prijslijst downloaden voor AccountView Team.

AccountView Team bestelformulier in PDF formaat

AccountView Business is gericht op ondernemingen die IT geïntegreerd (voor alle bedrijfsprocessen) inzetten voor productiviteitswinst, functionaliteit en flexibiliteit bij veranderende omstandigheden. Het pakket is geënt op de grotere bedrijven die flexibel in willen kunnen spelen op een veranderende behoefte binnen het bedrijf.

Wat kan ik ermee?
Naast de vele standaardmodules biedt AccountView ook de mogelijkheden om de software volledig naar eigen inzicht in te richten. In AccountView Business beschikt u over BusinessViews® waarmee u schermindelingen in bijvoorbeeld het onderdeel Journaal naar eigen smaak vast kunt leggen. Ook biedt het ongekende mogelijkheden voor de accountant. De gewenste controles legt de accountant één keer vast, en deze kunnen dan bij elke cliënt eenvoudig worden toegepast.
Als uitbreiding op AccountView Business kan de klant zelf met behulp van de diverse BusinessModels AccountView gemakkelijk aanpassen en uitbreiden. U wilt van een prospect meer gegevens vastleggen? U wilt een rapport naar eigen inzicht aanpassen? Met de BusinessModeller hebt u die uitgekiende mogelijkheden. U bepaalt zelf welk soort velden u wilt toevoegen. Wilt u vastleggen wanneer een contactpersoon jarig is? Een datumveld staat tot uw beschikking. U wilt weten welke favoriete kleur artikelen iemand koopt? U voegt zonder een probleem een lijstje met kleuren toe waar u straks snel uit kunt kiezen.

Voordelen:
Alle voordelen van AccountView Team
Alle rapporten direct via e-mail kunnen verzenden
Alle rapporten direct in PDF formaat kunnen afdrukken
Eenvoudig Excel draaitabellen kunnen aanmaken vanuit vrijwel alle AccountView vensters
Mogelijkheid om eigen kolomindelingen te maken voor vrijwel alle vensters inclusief invoervensters
Uitbreidbaar voor een onbeperkt aantal gebruikers
Uitbreidbaar met BusinessModeller-modules, waarmee u AccountView kunt uitbreiden met uw branche- of bedrijfsspecifieke gegevens
Uitbreidbaar met uitgebreide integratiemodules, waarmee u AccountView kunt aanpassen aan uw eigen wensen

Prijzen
Vanaf EUR 3.170,- exclusief 25% jaarlijks onderhoud.