Partners

Nic Wilms Software heeft in de loop van de jaren vele goede en betrouwbare contacten gelegd. Hieronder treft u een opsomming van een aantal bedrijven aan waar wij geregeld mee samen werken.

Visma

Als eerste vindt u het e-mail adres en link van de web-site van Visma, AccountView en eAccounting terug.

Tel: (020)-355 29 30

  klantenservice@visma.com

https://nl.visma.com/

Blue People IT

Omdat veel software oplossingen kunnen koppelen met Exact Online en ook met Exact Globe werken wij al jaren samen met Blue People IT. Denk hierbij ook aan overstap hulp van andere pakketten naar Exact producten. Daarnaast is Blue People IT het aanspreekpunt indien u in Duitsland dan wel België een administratie voert en u bijvoorbeeld BTW aangiftes moet verzorgen voor ondernemingen in deze landen. Ook binnen AccountView kunt u prima administraties voeren in België en Duitsland en op dit vlak wisselen wij kennis en ervaring uit.

Noorderpoort 9A
5916 PJ VENLO
Tel: (077) – 477 84 77

Contactpersonen: de heer Guido Theunissen en de heer Luud Willemsen

  info@bluepeople.it

https://www.bluepeople-it.nl/

Car-systems
Op dit moment maken vele garages gebruik van de garagesoftware van Carsys in combinatie met een koppeling naar AccountView die samen met ons is ontwikkeld. Hieronder vindt u de adresgegevens en link naar de website van Carsys terug.

Donderdagstraat 2
6416 BM Heerlen
Tel: (045) 560 00 70

Contactpersoon: de heer Niek Houben

  info@garagesoftware.nl

www.garagesoftware.com

Dataraad
DataRaad geeft advies op het gebied van software en ontwikkelt voor u programma’s op maat. AccountView Business Software en Visual Foxpro applicaties zijn hierbij de specialiteit. Voor onze klanten in het noorden van het land schakelen wij meestal Dataraad in indien ondersteuning op locatie gewenst is. Daarnaast kunt u als klant van ons tijdens onze vakanties door Dataraad deskundig en adequaat geholpen worden.

Oude Almeloseweg 10
8025 AP ZWOLLE
Tel: (038) 453 60 15
Contactpersoon: de heer Ronald Mulder

  info@dataraad.nl

www.dataraad.nl

ISV Software BV
In samenwerking met ISV software is een koppeling gemaakt met de verkeersschoolsoftware van ISV en AccountView die op basis van de COM-technologie stamgegevens en journaalposten uitwisselt tussen de 2 softwarepakketten.

Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede
Tel: +31(0)85 773 77 00
Contactpersoon: de heer Marcel Brunnen

  marcel@isv-software.nl

www.isv-software.nl

SoftwarePartners Zuid bv
Voor het softwarepakket Innova ME voor het notariaat hebben wij samen met SoftwarePartners Zuid een koppeling gemaakt met AccountView waarbij binnen AccountView de financiële administratie wordt gevoerd en de dossieradministratie. Verder hebben wij met SPZ een koppeling gemaakt voor het crematiesoftwareprogramma Cremad waarbij naast financiële journaalposten de openstaande posten van klanten direct na de importactie in AccountView worden geëxporteerd naar Cremad.

Postbus 94
6190 AB Beek
Tel: (046) 428 04 50
Contactpersoon: Mevrouw Maria Fuchs

  info@spz.nl

www.spz.nl

Xilion Holding BV/Stepco BV
Voor software oplossingen tot het beheer van IT omgevingen kunt u bij Xillion Holding BV en Stepco in Sittard terecht.

Poststraat 1
6135 KR Sittard
Tel: (043) 365 92 44
Contactpersonen: De heer Jean Huveneers  en de heer Roel Claessen

  info@xillion.nl

www.xillion.nl