Partners

Nic Wilms Software heeft in de loop van de jaren vele goede en betrouwbare contacten gelegd. Hieronder treft u een opsomming van een aantal bedrijven aan waar wij geregeld mee samen werken.

Als eerste vindt u het e-mail adres en link van de web-site van AccountView terug.

  sales@accountview.com

www.accountview.nl

Car-systems
Op dit moment maken vele garages gebruik van de garagesoftware van Carsys in combinatie met een koppeling naar AccountView die samen met ons is ontwikkeld. Hieronder vindt u de adresgegevens en link naar de website van Carsys terug.

Donderdagstraat 2
6416 BM Heerlen
Tel: (045) 560 00 70
Fax: (045) 400 91 10
Contactpersoon: de heer Rob en Niek Houben

  info@garagesoftware.nl

www.garagesoftware.com

Dataraad
DataRaad geeft advies op het gebied van software en ontwikkelt voor u programma’s op maat. AccountView Business Software en Visual Foxpro applicaties zijn hierbij de specialiteit. Voor onze klanten in het noorden van het land schakelen wij meestal Dataraad in indien ondersteuning op locatie gewenst is. Daarnaast kunt u als klant van ons tijdens onze vakanties door Dataraad deskundig en adequaat geholpen worden.

Oude Almeloseweg 10
8025 AP ZWOLLE
Tel: (038) 453 60 15
Fax: (038) 453 60 28
Contactpersoon: de heer Ronald Mulder

  info@dataraad.nl

www.dataraad.nl

ISV Software BV
In samenwerking met ISV software is een koppeling gemaakt met de verkeersschoolsoftware van ISV en AccountView die op basis van de COM-technologie stamgegevens en journaalposten uitwisselt tussen de 2 softwarepakketten.

Rigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE Enschede
Tel: +31(0)85 773 77 00
Contactpersoon: Marcel Brunnen

  marcel@isv-software.nl

www.isv-software.nl

VISIPOS

Met VISIPOS hebben wij nauwe contacten inzake kassaoplossingen die goed gekoppeld kunnen worden aan de software van AccountView.
Bekende klanten van VISIPOS zijn de T for telecom winkels en Van Cranenbroek met 5 vestigingen.

Kloosterstraat 7
5408 BA Volkel
Tel: (0413) 334 355
Fax: (0413) 334 350
Contactpersoon: de heer Ron Philips

  sales@lorentis.com

www.visipos.com

SoftwarePartners Zuid bv
Voor het softwarepakket Innova ME voor het notariaat hebben wij samen met SoftwarePartners Zuid een koppeling gemaakt met AccountView waarbij binnen AccountView de financiële administratie wordt gevoerd en de dossieradministratie. Verder hebben wij met SPZ een koppeling gemaakt voor het crematiesoftwareprogramma Cremad waarbij naast financiële journaalposten de openstaande posten van klanten direct na de importactie in AccountView worden geëxporteerd naar Cremad.

Postbus 94
6190 AB Beek
Tel: (046) 428 04 50
Fax: (046) 428 04 51
Contactpersoon: De heer Will. Duimelaar

  info@spz.nl

www.spz.nl

Xillion ICT Solutions BV
Naast hardware die geleverd kan worden door Xillion vormt software de spil van uw ICT systemen. Xillion levert en ondersteunt software van diverse leveranciers en realiseert ook maatwerk voor u. De kennis van software beperkt zich niet tot het Microsoft platform maar beslaat ook de OpenSource besturingssystemen Linux en FreeBSD.

Gebruik van OpenSource producten kan in veel gevallen leiden tot kostenbesparing en verbeterde stabiliteit en veiligheid. Xillion kiest echter niet expliciet voor OpenSource producten, wel neemt Xillion het in ieder project als overweging mee. Gezamenlijk met Xillion hebben wij een oplossing gemaakt voor de Biomas Energie centrale te Sittard waarbij verkooporders geautomatiseerd worden aangemaakt na weging van allerhande soorten afvalhout op een weegbrug. De Hardware wordt door Xillion gehost in het Datacenter te Maastricht.

Marktplein 8
6243 BR Geulle
Tel: (043) 365 92 44
Fax: (043) 365 92 49
Contactpersonen: De heer Jean Huveneers of de heer Roel Claessen

  info@xillion.nl

www.xillion.nl