Als u een wat grotere configuratie hebt aangeschaft, is het verstandig om aanvullende diensten te laten verzorgen door ons of door AccountView. Het ondoordacht opzetten van een project- of handelsadministratie kan u en uw medewerkers veel ergernis opleveren die eenvoudig te voorkomen is. Groot voordeel van de individuele begeleiding is uiteraard dat in detail op uw bedrijfssituatie kan worden ingegaan. Iets dat tijdens een cursus niet of nauwelijks mogelijk is. Voor een standaard project- of handelsadministratie dient u rekening te houden met 2 dagdelen begeleiding. Uit ervaring weten we dat uw besparing vele malen hoger ligt dan de investering.

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij het opzetten van de administratie. In veel gevallen zullen uw gegevens uit uw oude pakket geheel of gedeeltelijk in te lezen zijn in AccountView. Een van de vele voordelen van de open structuur van AccountView. We raden u af om zelf te gaan stoeien met vaak omvangrijke bestanden. Wij hebben veel ervaring met dergelijke trajecten en kunnen u ook referenties voorleggen om dit te staven voor bijvoorbeeld de conversie van Exact administratiegegevens naar AccountView. Uw investering valt in het niet vergeleken met het zelf overtikken van de gegevens. Bovendien heeft u de zekerheid dat de conversie ook goed gebeurt.

U kunt ook via de onderstaande link direct op de site van AccountView bekijken wat het actuele cursusaanbod op dit moment is.

AccountView cursusinformatie