Bij AccountView, de producent van AccountView software betaalt u jaarlijks onderhoud zonder onze tussenkomst. Na de implementatiefase begint de langste fase van een automatiseringstraject: de gebruiksfase. Ook dan kunt u rekenen op Nic Wilms Software om aanvullende instructie te geven en om software opnieuw in te richten of aan te passen aan nieuwe werkwijzen, systeemsoftware of hardware.

Als u vragen heeft over het gebruik van de AccountView software kunt u kiezen uit twee telefoonnummers voor telefonische ondersteuning:

020 – 355 29 99 AccountView telefonische helpdesk

046 – 452 45 54 Nic Wilms Software

AccountView telefonische helpdesk (beperkt, en gratis)
AccountView B.V. heeft een eigen telefonische helpdesk, die is bemand met daarvoor opgeleide helpdesk medewerkers. De helpdesk medewerkers kennen AccountView als geen ander. Daar staat tegenover dat zij uw situatie minder goed kennen. De adviezen van de helpdesk zijn gratis.

Nic Wilms Software (uitgebreid, en niet gratis)
Nic Wilms Software gaat verder in de ondersteuning. U heeft persoonlijk contact en wij hebben samen met u wellicht uw administratie ingericht. Wij kennen daardoor uw bedrijfssituatie en uw werkwijze.

Voor elke vraag gaan wij op zoek naar een passend antwoord. Het antwoord kan een tip zijn in het gebruik van AccountView, maar ook een bezoek aan uw kantoor om een aanpassing in een lay-out of de toegangsbeveiliging aan te brengen. Of een aanvullende instructiesessie.

Als u een wens of een storing bij ons meldt, dan melden wij die weer bij AccountView en registreren bovendien uw naam bij die melding in onze eigen administratie. Als er een nieuwe versie komt waarin uw wens is gehonoreerd of de storing is verholpen, dan zullen wij dat aan u terugmelden.

Wanneer belt u de helpdesk van AccountView en wanneer Nic Wilms Software?
De keuze is aan u. Elke organisatie maakt zijn eigen afweging op basis van bijvoorbeeld de beschikbare eigen tijd, kennis en het beschikbare budget. Nic Wilms Software staat in ieder geval klaar om u op vele gebieden te helpen bij het benutten van de geavanceerde en uitgebreide mogelijkheden van uw AccountView software.

Hieronder volgt het supportgedeelte van de site van AccountView

www.accountview.nl/support

Hieronder volgt de locatie waar u de laatste servicepacks kunt downloaden bij AccountView.

www.accountview.nl/support/sp

Gratis telefonisch supportnummer AccountView
Tel. +31 (0) 20 3552999

E-mail supportafdeling AccountView
  support@accountview.com

Tenslotte treft u hieronder ook nog de algemene site van AccountView aan.

www.accountview.nl